Subscribe:

miércoles, 16 de mayo de 2018

J. MAYORDOMO SUBSTITUIRÀ A DARDER EN EL CD SERVERENSE

Una vegada finalitzada la temporada el CD Serverense ha arribat a un acord amb Juan Mayordomo per fer-se càrrec del primer equip del Club que aquesta temporada militarà a Primera Regional Preferent.
Des de fa unes setmanes el club i Quique Darder arribaren a un acord per donar per acabada la seva etapa al front de l’equip amateur del club.
El CD Serverense vol agrair la gran tasca realitzada per la dupla Darder i “El Profe” Moll, durant el més de 4 anys en el primer equip del club, així com els grans moments que ens han fet viure durant aquestes temporades, en la consecució d’un ascens a la categoria de la Tercera Divisió.
Des de el club volem desitjar-los a ambdós tot lo millor en els seus futurs reptes, que a ben segur duran a bon port, i dir-los “MOLTES GRÀCIES” “fins sempre”.
Al mateix temps, volem donar la benvinguda, o retorn segons com es miri, a Juan Mayordomo al nostre club, esperant ens faci viure al club i a la nostra afició, grans moments de futbol i emocions en la propera temporada.
Benvingut Joan!!!!