Subscribe:

lunes, 18 de mayo de 2020

L’Alqueria ascendeix a Preferent


 
Aquest diumenge 17 de maig es compliren 44 anys de la fundació del club
El mateix dia que el CE Alqueria, fundat dia 17 de maig de 1976, complia 44 anys de vida, es feia oficial el que ja es presumia a les darreres setmanes, quan ja es donava per fet que les lligues regulars de regional es donarien per acabades. L’equip verd-i-blanc marxava líder de 1ª Regional dia 8 de març, disputades 28 jornades, just abans de que el Coronavirus aturàs totes les competicions. La decisió d’aquest cap de setmana de la FFIB de considerar vàlida com a classificació final la que hi havia a la jornada 28 permet a l’Alqueria ascendir com a primer classificat a Regional Preferent, una categoria on mai havia jugat.
L’entrenador Cosme Andreu Monserrat afegeix un títol més a la seva exitosa trajectòria d’entrenador. Ja s’havia proclamat anteriorment campió de Preferent amb el Felanitx i de 1ª Regional amb l’Ínter Manacor, a part d’una l’altre ascens a 3ª Divisió amb el Felanitx després d’una lligueta.
La temporada 2020-21, serà la primera vegada que l’Alqueria juga a la categoria de preferent. A les 44 ligues anteriors havia jugat 19 temporades a 1ª Regional, 14 temporades a 2ª Regional i 11 temporades a 3ª Regional.
Es tracta del segon ascens consecutiu dels verd-i-blancs, que ara fa dos anys jugaven a 2ª Regional
Jaume Rigo