Subscribe:

viernes, 16 de junio de 2017

Onion Rabbits

 Onion Rabbits: rock “made in” Mallorca

  Aquesta setmana, hem parlat amb els membres d'un grup de rock manacorí, Onion Rabbits, per conèixer allò que fan i quins plans de futur tenen.

    1.    Qui formen Onion Rabbits?
    2.    Onion Rabbits som un grup d'amics als quals ens agrada versionar alguns dels temes més coneguts del món del rock català a la vegada que gaudim al màxim d'allò que feim. Nosaltres som:
    3.    Pau Franch, veu i guitarra acústica
    4.    Albert Carrió, guitarra rítmica
    5.    J. Blas Garcia, baix
    6.    Manel Esquinas, guitarra solista
    7.    Antoni M. Ruiz, violí
    8.    Feliu Palma, bateria


    1.    Com va sorgir la idea de formar un grup?
    2.    Es pot dir que tot parteix del fet de que en Feliu i en Manel som cosins. Juntament amb en J. Blas, sempre parlàvem en broma de fer alguna cosa junts i per això quedàvem molts capvespres per tocar. Poc a poc, la cosa va anant agafant forma i, finalment, aquesta família que ja és Onion Rabbits, va anar creixent fins al que és a dia d'avui.


    1.    Com definireu el vostre estil?
    2.    Onion Rabbits tenim un repertori de versions de rock català, amb el qual ens sentim molt identificats. Versionam cançons de grups tan reconeguts com Lax'n Busto, Els Pets, Sopa de Cabra o Txarango passant per alguns dels conjunts de bandera de la nostra illa com Anegats, Antònia Font o Els Ocults. Sempre intentam que la gent s'impliqui i gaudeixi tan com ho feim nosaltres.


    1.    Quins projectes teniu en ment tant a curt com a llarg termini?
    2.    De cara a aquest estiu, ja tenim uns quants concerts programats arreu de l'illa. Esperem poder disfrutar de poble en poble ja que una de les millors coses de l'estiu mallorquí són les verbenes.
    3.    De fet, estam molt ilusionats ja que el passat dia 10 vàrem tenir el gran honor de compartir escenari amb grups de renom com Txarango, Oques Grasses i Aspencat a Inca. Va ser una nit màgica que ens va permetre donar-nos a conèixer més enllà del Llevant mallorquí. A mes, tenim altres dates tancades per ben aviat.
    4.    De cara al llarg plaç, acabada la temporada, ens plantejam seriosament tancar-nos a l'estudi i gravar una sèrie de temes que anam preparant.


    1.    De fet, ja heu llançat el vostre primer single, oi?
    2.    Correcte, es tracta de “Es meu Nord”, una cançó composta i escrita per nosaltres que podeu trobar tant a Youtube com Spotify i Soundcloud. Esperem que sigui el primer de molts més i que la gent els vagi coneixent. Hem escrit aquest tema amb molta ilusió i moltes ganes de fer que el públic el canti amb nosaltres.
    3.  
    4.    Voldrieu afegir alguna cosa més per a finalitzar aquesta entrevista?
    5.    Primer, volem agraïr a 7 Setmanari que hagui pensant amb nosaltres per a aquesta entrevista i també volem aprofitar aquestes línies per a dónar les gràcies a tota aquella gent tant de Manacor com d'altres pobles de l'illa que sempre ens segueixen allà on anam. Esperem que ens vegem tots aquest estiu de poble en poble.